Hirdetés

Újabb karakterek filmes és tévés jogai szálltak vissza a Netflixtől a Marvelre

|

Ha minden igaz, így most már mindegyik karakter hazatért.

Hirdetés

A ComicBook beszámolója szerint épp most szálltak vissza Jessica Jones és Megtorló élőszereplős filmes és tévés jogai a Marvel Studiosra. A karakterek ezen jogait idáig a Netflix birtokolta, de mindkettejük ott futó, önálló sorozatait kaszálták 2019-ben, úgy, hogy mostanáig más sem tervezhetett folytatást.

Pár éve röppent fel a híresztelés, miszerint a Marvel Studios addig nem használhatja saját univerzumában a streamingszolgáltatón önálló címekben (és a Marvel's The Defendersben is) felbukkant karaktereket, amíg azon szériák törlése után el nem telik 2-2 év. Márpedig mind Jessica Jones, mind Megtorló sorozatát 2019. február 19-én kaszálták el, ebből kiindulva tehát immáron a Marvelnél vannak a filmes és tévés jogok.

Hirdetés

Ugyanúgy a fentiekből kiindulva ők voltak a két utolsó olyan, Netflix által licencelt karakter, akik még nem kerültek vissza a Disney által birtokolt stúdióhoz, így immáron az összes, a streamingszolgáltatón saját sorozattal futó képregényhős jogai visszaszálltak. Igaz, e pillanatban semmilyen hivatalos és leleplezett terv nincs velük kapcsolatban, még úgy sem, hogy Kevin Feige, az MCU atyaúristene az elmúlt időszakban több utalást is tett ennek irányába, Daredevil megformálóját, Charlie Coxot pedig elvileg látták a készülő Pókember-folytatás forgatásán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)