Hirdetés

Újabb közismert színész csatlakozott a John Wick 4 stábjához

|

Az akciófilm rendezője maga kereste fel a színészt, ő pedig nagy örömmel fogadta el a felkérést.

Hirdetés

A John Wick 4 munkálatai ugyan haladnak, de még mindig relatíve keveset tudunk a projektről. A film rendezője, Chad Stahelski még építi a csapatát, és ennek Bill Skarsgard felkeresése is a része volt. A világ leginkább az Az tűfogú bohócaként emlékszik Skarsgardra, de a színész szeretne egy kicsit kibújni a horror műfaj takarója alól. Új kihívásokra és új lehetőségekre vágyott, így amikor Stahelski megjelent az ajtajában szinte azonnal igent mondott.

Hirdetés

Skarsgard a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy a szerepe "mókás lesz", és hogy egy olyan karaktert kell hozni, amilyet "még sosem alakított azelőtt". Ezen felül nem részletezte a dolgot, de annyit mostanra már tudunk, hogy Skarsgardnak nem kell részt vennie harci edzéseken, így valószínűleg kevésbé izzasztó szerepben mutathatja meg, mit tud.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Stahelski egyébként egy rakat színészt keresett a visszatérő Keanu Reeves, Ian McShane és Laurence Fishburne mellé. Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Marko Zaror, Rina Sawayama, és Shamier Anderson mind csatlakoznak majd a sztárokhoz a vásznon, 2022 májusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)