Hirdetés

Újabb közönségkedvenc színész csatlakozott az Indiana Jones 5-höz

|

A Hannibal sztárja is felbukkan Harrison Ford mellett az ötödik Indiana Jonesban.

Hirdetés

Hogy pontosan milyen szerepben, azt egyelőre nem tudni, de a Deadline szerint Mads Mikkelsen (Hannibal, Casino Royale, Doctor Strange, Legendás állatok 3.) is csatlakozott az Indiana Jones 5. szereplőgárdájához.

James Mangold rendező - aki Steven Spielberget váltotta néhány hónapja a feladatkörben - a remények szerint nyáron elrajtoló forgatás előtt más tehetségekkel is találkozgat még, már ha valaki ilyesmit kérne rajta rögvest számon így a dán színész érkezésének híre után. Mikkelsenen túl egyébként nemrég Phoebe Waller-Bridge is betársult Harrison Fordék mellé mint a film női főszereplője - őt ugyebár a Fleabagről ismerheti például a nagyérdemű, de hangját adta L3-37-nek is a Solo: Egy Star Wars-történetben.

Hirdetés

Mikkelsen, aki manapság olyan filmekben tűnt fel, mint az idei díjszezon idegen nyelvű sikerfilmje, a Még egy kört mindenkinek, valamint a szintén jól fogadott Az igazság bajnokai, nemrég egy másik nagy franchise-hoz is leszerződött, ő lett ugyanis az, aki a Legendás állatok-filmekből távozó Johnny Deppet váltotta Gellert Grindelwald szerepében a készülő harmadik részhez.

Az ötödik Indiana Jones a jelen tervek szerint 2022. július 29-én debütálhat, már ami az amerikai bemutatót illeti.

Mads Mikkelsen a Még egy kört mindenkinek című filmben (Druk, 2020)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)