Hirdetés

Újabb legendás színész érkezik a Budapest Comic Conra

|

Ikonikus színésszel találkozhat az, aki kilátogat decemberben a Budapest Comic Conra.

Hirdetés

Bízva abban, hogy lassan a hátunk mögött hagyhatjuk a koronavírust és annak minden negatív hatását, aktívan szerveződik a Budapest Comic Con, mely, ha minden rendben lesz, december 11-12. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén. Szerencsére már a külföldi színészek is bátrabban utazgatnak, így igazi világsztárok érkeznek a rendezvényre.

Hirdetés

A vendéglista hónapról hónapra egyre nagyobb lesz: érkezik Natalia Tena, John Rhys-Davies, Sean Biggerstaff, és Georgia Hirst is. Ma bejelentették, hogy a rendezvényre maga a Hegylakó, azaz Christopher Lambert is kilátogat.

A 64 éves amerikai színész legnépszerűbb filmes szerepe egyértelműen Connor MacLeod volt a Hegylakóban, César-díját azonban Luc Besson filmjében, a Metróban játszott szerepéért kapta. Később szerepelt még a Fenegyerekekben és az 1995-ös Mortal Kombatban is.

A Budapest Comic Conra már kaphatók jegyek a hivatalos oldalon, ahol a programokról is bővebb információkat kaphattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)