Hirdetés

Újabb LEGO Star Wars animációs film érkezik, ezúttal vakációzni fogunk

|

Egy halom kockásított ismerős visszatér a LEGO Star Wars: Summer Vacationben.

Hirdetés

Nem a LEGO Star Wars Terrifying Tales volt a Lucasfilm és a LEGO utolsó közös projektje, nemrég ugyanis bejelentették, hogy érkezik a következő efféle különkiadás, vagyis a LEGO Star Wars: Summer Vacation. Előzetest egyelőre ugyan nem kaptunk, de biztosan nem kell vészesen sokat várni erre, ugyanis augusztus 5-én már itt is van a legújabb kockásított Csillagok háborúja különkiadás. 

A LEGO Star Wars Terrifying Tales és korábban a LEGO Star Wars Holiday Special egyébként kifejezetten cuki lett, úgyhogy akiknek ezek a műsorok tetszettek, azok minden bizonnyal a nyári kalandot is szeretni fogják.

Hirdetés

Természetesen nem másutt, hanem a Disney+-on lesz elérhető a LEGO Star Wars: Summer Vacation is, mint minden más mozgóképes Star Wars tartalom. Bár ahogy említettük, trailer még nem érkezett, az azért kiderült, hogy egészen pontosan miről is fog szólni a vakációs történet: időben a Star Wars: Skywalker kora eseményei után járunk, amikoris Rose, Rey, Finn, Poe és Csubakka közösen elmennek nyaralni, hogy végre pihenjenek egy nagyot Palpatine legyőzése után. Hamar fel kell azonban fedezniük, hogy elég sokan mások is vakációzni akartak a Star Wars világának különböző korszakaiban, de nem mindenkinek jött össze hibátlanul a dolog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A különkiadásban biztosan szerepelni fog C-3PO, Lando, Boba Fett, Rey, Poe, Obi-Wan Kenobi, Rose, Jabba, Anakin Skywalker, Darth Vader, Kylo Ren, Finn, Han Solo, Leia, és Palpatine, valamint Wick Cooper és Valeria a LEGO Star Wars: The Freemaker Adventuresből. Felbukkan továbbá egy Vic Vankoh nevezetű új karakter, akinek "Weird Al" Yankovic lesz a szinkronhangja. 

Egy posztert már tudunk mutatni minderről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)