Hirdetés

Újabb mélyponton Ezra Miller: betöréses lopással vádolják a The Flash sztárját

|

Nem szűnnek a botrányok a fékevesztett színész körül.

Hirdetés

Ezra Miller még 2014-ben kapta meg Barry Allen, azaz Flash szerepét a DC filmes univerzumában, a Legendás állatok szériában is játszó színész azonban a pletykák szerint már csak az önálló The Flash moziban fog feltűnni, miután az idén komoly botránysorozatba keveredett, melynek következtében az új tulajdonoshoz került Warner már nem tart igényt a szolgálataira.

Millert az elmúlt hónapok során kétszer is letartóztatták, márciusban egy hawaii bárban okozott botrányt, majd néhány héttel később egy privát összejövetelen támadt rá egy nőre egy székkel, időközben pedig további incidensekkel is összefüggésbe hozta a rendőrség. A színész erre törölte magát a közösségi médiából, a hatóságok hónapok óta nem tudták elérni. A Screen Rant szerint végül vermont állami rendőrség járt sikerrel, melynek nyomozói augusztus 7-én csípték nyakon Millert, és egy újabb súlyos vádat emeltek ellene.

Hirdetés

A portál azt írja, hogy a színész egy májusi betörés miatt kapott idézést, amely a stamfordi County Roadon történt. Miller állítólag több üveg alkoholt zsákmányolt egy ingatlanból, a nyomozás során pedig videófelvétel alapján sikerült azonosítani, hogy ő volt a tettes. Az ügy a Vermonti Legfelsőbb Bíróság bűncselekményekkel foglalkozó osztályán folytatódik, ahol szeptember 26-án kell megjelennie a szebb napokat is látott sztárnak.

Adja magát a kérdés, hogy az újabb botrány vajon érinti-e az immáron a Warner Discovery szárnyai alá tartozó The Flash filmet. A Warner Bros. illetékesei korábban többször is megerősítették, hogy mozikba küldik a már leforgatott produkciót, amely jelenleg 2023 júniusi premierdátummal várja a megjelenést. Könnyen lehet azonban, hogy a stúdió végül mégsem vállalja a Miller szerepeltetésével járó PR-katasztrófát, hiszen a jelek szerint a színésznél bármikor benne van a pakliban egy újabb kínos hír.

 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)