Hirdetés

Újabb népszerű animéből csinál élőszereplős filmet a Netflix

|

Nincs megállás, annak ellenére sem, hogy nem jött össze minden eddigi próbálkozás.

Hirdetés

Nem nyugszik a Netflix, amíg nem sikerül mindent feldolgoznia valamilyen formában: játékokból, animékből, könyvekből és minden egyébből készülnek filmek és sorozatok, és egyre több van köztük, ami egészen nézhető, sőt, kifejezetten jó. Pár éve megpróbálkoztak a Death Note adaptálásával, amiért a rajongók nem lelkesednek, de azért a Stranger Thingset is jegyző Duffer testvérek segítségével nekifutnak majd még egyszer.

Most egy újabb anime feldolgozását jelentették be: érkezik a My Hero Academia élőszereplős változata, amit az Alice Határországban (Alice in Borderland) rendezője, Shinsuke Sato készít majd. 

Hirdetés

A forgatókönyvet az Obi-Wan Kenobi sorozaton és A halottak hadseregén is dolgozó Joby Harold írja Kohei Horikoshi mangái alapján, a gyártást pedig a Legendary Entertainment felügyeli.

A My Hero Academia középpontjában egy olyan fiú áll, akinek a Föld lakosságának 80%-ával ellentétben nincs különleges képessége, de így is arról álmodik, hogy szuperhőssé váljon. Több animációs filmben és videojátékban is feldolgozták már, kíváncsian várjuk, az élőszereplős változat hogyan sikerül majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)