Hirdetés

Újabb népszerű Star Wars-karakter kaphat saját sorozatot

|

A Disney a The Mandalorian mellé készíthet egy spin-offot a pletykák szerint.

Hirdetés

Jó eséllyel sok rajongónak nem igazán jött be a legújabb Star Wars-trilógia, ugyanakkor a Disney+ kínálatában debütált The Mandalorian sorozat határozottan pozitív fogadtatásban részesült.

Természetesen a Disney még közel sem végzett George Lucas univerzumával, hiszen tudjuk, hogy például Obi-Wan Kenobi is saját szériát fog kapni, és egy friss szóbeszéd alapján még egy jól ismert karakter kaphatja meg különálló alkotását.

Csak akkor ajánlott tovább olvasni, ha naprakészek vagytok a The Mandalorian kapcsán, ugyanis elég komoly spoiler következik.

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint spin-off készülhet a The Mandalorian mellé, aminek főszereplője a sorozat második évadában visszatért Boba Fett lehet.

Az a hír járja ugyanis, hogy hamarosan el is kezdődhet a népszerű fejvadász minisorozatának forgatása, de megjelenési dátumról egyelőre még nem tudunk. A hírrel kapcsolatban felmerült Sophie Thatcher neve is, aki talán feltűnhet a Fettre koncentráló alkotásban, de lehet, hogy a The Mandalorian harmadik szezonjában jut majd szerephez.

Ti örülnétek egy Boba Fett sorozatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)