Hirdetés

Újabb nézettségi rekordot döntött a The Last of Us sorozat

|

Elképesztően sokan voltak kíváncsiak a The Last of Us széria nyolcadik részére.

Hirdetés

Az egyes epizódokra lebontva mért nézőszámokat egészen eddig közölte rendszeresen az HBO a The Last of Us tévésorozat esetében, amíg azok folyamatos növekedésben voltak - ez egyébként tényleg hírértékű és megsüvegelendő teljesítmény, ugyanis általában a szezonnyitók és az évadzárók szoktak magasabb nézettséget produkálni, a köztes részek pedig kevésbé erősek. Ezzel szemben egészen a negyedik részig az HBO Max-os The Last of Us masszív növekedést produkált.

Az első részt a premier estéjén 4,7 millióan nézték meg, a második epizódot már 5,7 millióan, míg a harmadikat 6,4 millióan. Ezt követően sokan azt jósolták, hogy a megosztó harmadik rész miatt be fog zuhanni a nézettség, de épp az ellenkezője történt: a negyedik epizódot már 7,5 millióan nézték meg a premierkor. Aztán csend következett.

Hirdetés

Az ötödik, hatodik és hetedik részek vonatkozásában az HBO nem kommunikálta az első éjszakás nézőszámokat. Mindössze annyi derült ki, hogy az első öt rész átlagosan közel 30 millió nézőt vonzott be összesítve, tehát a streamingben és a hagyományos tévében. Aztán befutott a legújabb hír, miszerint a nyolcadik, vagyis utolsó előtti epizód minden korábbi részt lepipált. 

A tegnap érkezett nyolcadik rész ugyanis nem kevesebb mint 8,1 millió nézőt produkált a premier estéjén, ez 74%-os emelkedés a szezonnyitó első részhez képest. 

Kíváncsian várjuk, mit hoz majd jövő hétfőn az évadzáró. A Sárkányok háza 9,3 milliós utolsó részt tudott villantani az első évadban, ezt kéne most megugrania a The Last of Usnak. Szerintetek sikerülhet neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)