Hirdetés

Újabb női gonoszt kapott a Shazam! Fury of the Gods

|

Nem Helen Mirren lesz a Shazam! Fury of the Gods egyetlen női antagonistája.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Oscar-díjas színésznő fogja eljátszani a Shazam! folytatásának gonoszát, hiszen március végén kiderült, hogy Helen Mirren alakítja majd a Shazam! Fury of the Gods című új moziban Hesperát. Most viszont kiderült, hogy Hespera húga, Kalypso is szerepelni fog a filmben.

Kalypso szerepét pedig nem más, mint Lucy Liu (Sherlock és Watson, Charlie angyalai, Kill Bill 1.) kapta meg.

Hirdetés

Nem kell törnötök a fejeteket, ha nem ismerős a karakter neve, ugyanis rendhagyó módon most nem egy ismert DC Comics gonosztevőt emelnek át a mozivászonra, sőt ezzel a szereplővel még csak nem is találkozhattak eddig a képregényolvasók, teljesen új karaktert írtak a sztorihoz. Mindössze annyit tudunk róla hogy Atlas lánya.

Atlas egyébként annyit érdemes tudni, hogy rommá van gyúrva, és valamilyen fura okból póló nélkül szeret kapucnit hordani:

A Shazam! Fury of the Gods rendezője, David F. Sandberg már korábban is jelezte, hogy a folytatás gonoszai némiképp rendhagyók, váratlanok lesznek, de ekkor még csak nem is gondoltuk, hogy ez azt jelenti, klasszikus képregényes karakterek helyett teljesen új szereplők megalkotását kapja meg feladatául Henry Gayden forgatókönyvíró. 

Lucy Liu
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)