Hirdetés

Újabb reboot készül a Bölcsek kövére koncepciója alapján

|

Már az Eddie Murphy főszereplésével készült 1996-os film is egy reboot volt.

Hirdetés

Bizonyára hallottatok már az Eddie Murphy főszereplésével készült Bölcsek kövéréről, amelyben a nagydumás színész egy túlsúlyos egyetemi professzort alakít, aki szeretne szerelmes lenni. Ennek érdekében az eszét felhasználva olyan pirulát kísérletez ki, amivel lefogyhat, csakhogy a szernek nem vált mellékhatásai lesznek. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a koncepció nem eredeti volt, hanem egy reboot, az alapját egy 1963-ban, Jerry Lewis főszereplésével megjelent vígjáték adta, amelynek angol neve ugyanúgy The Nutty Professor volt (magyarul Dilidokiként jelent meg).

Hirdetés

Nos, Hollywood - vagy még inkább az eredeti jogokat megszerző Project X Entertainment - elérkezettnek látta az időt arra, hogy leporolják a sztorit és megvalósítsanak egy újabb rebootot. Egyelőre nem tudni, hogy ki fogja a címszereplőt alakítani, de azt igen, hogy a produceri feladatokat William Sherak (Oviapu 2, Slender Man: Az ismeretlen rém, Aki bújt), Paul Neinstein (Sikoly 5) és James Vanderbilt (Zodiákus, Valós halál, Az elnök végveszélyben) látják el, utóbbi valószínűleg a forgatókönyvet is megírja, de a hírt megszellőztető Deadline forrásai ezt nem tudták biztosra. 

Ti kit tudnátok elképzelni a főszerepben? Szükség van egyáltalán a rebootra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)