Hirdetés

Újabb régi szereplő tér vissza a Mátrix 4 kedvéért

|

Johnson ügynök a Mátrix Újratöltvében tűnt fel először, az őt játszó Daniel Bernhardt pedig leszerződött az éppen készülő folytatáshoz.

Hirdetés

Egyelőre még meglehetősen keveset tudunk a készülő Mátrix 4-ről, de a szereplőválogatásról szállingózó hírek szerint már az eredeti trilógia jó pár szereplője a fedélzeten van.

Most a Mátrix Újratöltve egyik ügynökét játszó Daniel Bernhardt is csatlakozott a projekthez, tehát úgy néz ki, hogy rosszfiúkból sem lesz hiány.

Hirdetés

Bernhardt egyaránt színész és kaszkadőr, így remek választás volt a Neóval és társaival összecsapó egyik ügynök szerepére. Johnson ügynököt legutóbb a második Mátrix filmben láthattuk, amikor a Laurence Fishburne által megformált Morpheusszal küzdött meg egy kamion tetején. Ha nem emlékeznétek rá, akkor itt egy kép róla:

A színész visszatérésével igazoltnak látszik az, hogy ügynökök is feltűnnek majd a készülő részben. Erre egy kis árnyékot vet, hogy a legikonikusabb ellenlábast, Smith ügynököt megformáló Hugo Weaving már korábban jelezte, ő nem lesz benne a Mátrix 4 stábjában, mivel elakadtak a tárgyalások közte és Lana Wachowski között.

Daniel Bernhardt azért nem a régi csapat egyedüli tagja lesz, hiszen színészek terén Keanu Reeves (Neo), Carrie Ann Moss (Trinity), Jada Pinkett Smith (Niobe) és Lambert Wilson (a Merovingi) is csatlakozott a projekthez. A kamera másik oldalán is ott lesznek a régi motorosok, hiszen Wachowski mellett Chad Stahelski és David Leitch is visszatérnek, akik az eredeti trilógiában a kaszkadőrmutatványokért feleltek, mostanra azonban ők is sikeres rendezőkké váltak a John Wick szériával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)