Hirdetés

Újabb rekordot döntött meg az Avatar: A víz útja, és hamarosan lenyomja James Cameron egy másik klasszikusát

|

Minden idők négy legtöbb mozis bevételt hozó filmje közül hármat James Cameron rendezett.

Hirdetés

Tovább hasít a mozikban James Cameron decemberben bemutatott filmje, az Avatar: A víz útja, ami Magyarországon 2 milliárd forintot meghaladó bevételével magabiztosan lett minden idők legtöbb pénzt termelő filmje, de a globális piacon sem áll rosszul. A legfrissebb összesítés szerint a premier óta az Egyesült Államokban 620,5 millió dollárt hozott, a világ más tájairól pedig összesen 1,496 milliárd dollár folyt be, így még előrébb tudott lépni a ranglistán.

Nem csak a legutóbbi Pókembert nyomta le, de a Star Wars: Az ébredő Erőt is, így az Avatar 2 2,116 milliárd dolláros jegybevételével már a negyedik helyen áll, ami James Cameronnak külön jó hír.

Hirdetés

Ugyanis az a helyzet állt elő, hogy a top 4 filmből három Cameron nevéhez fűződik: már csak a Titanic (2,19 milliárd), a Bosszúállók: Végjáték (2,79 milliárd) és az első Avatar (2,92 milliárd) áll előrébb, melyek közül csak a Marvel-filmet nem neki köszönhetjük. Egy-két hét, és a Titanicot is sikerül majd beelőzni.

Az Avatar: A víz útja négy Oscar-jelölést is kapott, kíváncsian várjuk, ezekből mennyit vált majd díjra. A folytatása 2024 decemberében kerülhet a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)