Hirdetés

Újabb részletek derültek ki az elkaszált Star Wars: Underworld sorozatról

|

A végül a kukában landolt Star Wars: Underworld egyik forgatókönyvírója mesélt arról, hogy milyen volt a sorozaton dolgozni, és milyen szomorú véget ért az egész.

Hirdetés

Amikor George Lucas eladta a Star Wars jogokat a Disney-nek, akkor jó pár készülőfélben lévő ígéretes projekt, többek között sorozatok és játékok is a kukában landoltak. Hogy a rajongók szívét még jobban fájdítsák, az ezeken dolgozók időről időre előkotornak egy-egy képet, felvételt vagy beszámolót a régi időkből, így most például a Star Wars: Underworldről tudhattunk meg néhány részletet.

Hirdetés

Ebből nemrégiben néhány tesztfelvétel is előkerült, mely egy kicsit megmutatta, hogy milyen hangulatra számíthattunk volna a sorozattól. Most Ronald D. Moore beszélt arról, hogy milyen volt a forgatókönyvírói stábban dolgozni:

"A sokak közül az egyik voltam, mivel akkor összegyűlt egy csomó nemzetközi író... A Skywalker Ranchon ültünk volna össze 6-8 hetenként. Együtt veséztük ki az ötletek, majd írtunk néhány vázlatot, ezeket újra átnéztük, ezúttal már George Lucasszal, majd új vázlatok és sztorik jöttek... Remek volt és nagyon szórakoztató."

Elmondta, hogy az eredeti terv végül nem teljesen valósult meg, mivel elkezdték kidolgozni a forgatókönyveket, de egy idő után Lucas azt mondta, hogy elég, mivel ki kell találja, hogy azokat hogyan lehet megvalósítani. Egy év múlva pedig a fülükbe jutott, hogy a Disney időközben megvette a céget, ami hatalmas csalódás volt. Ettől függetlenül Moore imádta ezt a munkát. 

"Ez egy grandiózus vállalkozás volt. Senki mást nem ismerek, aki be merte volna vállalni ezt, de George azt mondta »írjátok olyan nagyra, amilyenre szeretnétek, a megvalósítást majd kitaláljuk.« Alapvetően nem kellett semmilyen költségvetéshez igazodni, szabadon álmodhattunk."

Ennek fényében ez a forgatókönyv valóban kiemelkedő lehetett. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy végül mi sült volna ki a Star Wars: Underworldből, de ezek a koncepciók valószínűleg örökre elzárva maradnak a Disney egyik pincéjében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)