Hirdetés

Újabb részletek láttak napvilágot Taylor Hawkins halálával kapcsolatban

|

A zenész szervezetében többek között tudatmódosító szereket is találtak.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be nektek arról, hogy 50 évesen elhunyt a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins. A zenészt a hotelszobájában találták meg, a kiérkező mentősök ugyan megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A Foo Fighters együttese egyébként épp Dél-Amerikában turnézott, Hawkins utoljára Argentínában zenélt, csupán három nappal a halála előtt.

Hirdetés

Ugyan a hatóságok még vizsgálják a halál körülményeit, az AFP beszámolója szerint már kiderült, a zenész szervezetében opioidokat, marihuánát és antidepresszánst is találtak. Taylor Hawkins több zenésszel is együtt turnézott, mielőtt 1997-ben csatlakozott a Foo Fighters-höz, William Goldsmith helyére érkezett akkor. Ezzel ő számított a banda legrégebbi tagjának Dave Grohl, illetve Nate Mendel után.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)