Hirdetés

Újabb Star Wars sorozat jön, főszerepben Jude Law-val

|

A Star Wars: Skeleton Crew már 2023-ban nézhető lesz a Disney+-on.

Hirdetés

Úgy látszik, ahogy a Marvel sorozatok, a Star Wars világában játszódó történetek is szorosan követik majd egymást. A küszöbön az Obi-Wan Kenobi premierje, azt is tudjuk, hogy augusztus 31-én indul az Andor, majd a jövő év elején A mandalóri tér vissza a 3. szezonnal.

A háttérben készül az Ahsoka, aminél 2023-as premierre számíthatunk, bejelentették már a The Acolyte-ot és a Landót, folytatódik a második évaddal a The Bad Batch, és lesz egy Tales of the Jedi című animált antológiasorozat is. Hogy biztosan ne unatkozzunk, 2023-ban jön a Star Wars: Skeleton Crew.

Hirdetés

Egyelőre annyit közölt a Disney, hogy a főszerepet Jude Law játssza, a történet pedig A Jedi visszatér után játszódik, az újjáépítés idejében, a Birodalom bukását követően, vagyis abban az időszakban, amikor a Mandalóri, a Boba Fett könyve és az Ahsoka széria.

A rendező Jon Watts (neki köszönhettük ugyebár az MCU-s Pókember-trilógiát), az író Chris Ford lesz, és a castinghirdetés alapján szerepet kap majd benne négy, 11-12 év körüli gyermek. Bár főszereplői gyerekek lesznek, nem dedikáltan kicsiknek szánt produkcióról van szó. 

Amint többet tudunk, szólni fogunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)