Hirdetés

Újabb sztár csatlakozott a Beverly Hill-i zsaru 4-hez

|

Axel Foley visszatérését alaposan megtámogatja a stúdió.

Hirdetés

1994 óta  várnak rá a rajongók, hogy folytatódjon a Beverly Hills-i zsaru, amelynek első része kultikusnak tekinthető, de évtizedeken át csak a reménykedhettek. Aztán miután Eddie Murphy az 1988-as Amerikába jöttemet feltámasztotta, bejelentették, hogy a nosztalgiázást ezzel a szériával folytatja.

A szimplán csak Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címre keresztelt folytatás végül a Netflixre készül el és a többnyire  - Apple és Nissan - rövidfilmeket rendező Mark Molloy csücsült be a rendezői székbe, ez lesz az első komolyabb filmje. 

Hirdetés

A szereplőgárda kapcsán pár napja kiderült, hogy Eddie Murphy mellett Judge Reinhold (Billy Rosewood), Paul Reiser (Jeffrey), John Ashton (John Taggart) és Bronson Pinchot (Serge) is visszatérnek a korábbi szerepeikben, míg a korábbi hírek szerint az új arcok sorát Joseph Gordon-Levitt (Eredet, Looper) és Taylour Paige (Zola, Ma Rainey) erősíti.

Most sikerült még egy nagy nevet megszerezni a negyedik részhez: a Footloose, a Péntek 13, a Tremors és számos más ikonikus film sztárja, Kevin Bacon csatlakozott a produkcióhoz, amelyet jelenleg is forgatnak. Az egyelőre nem került nyilvánosságra, hogy Bacon kit fog megformálni, viszont - annak ellenére, hogy mindketten a '80-as években robbantak be - ez lesz az első alkalom, hogy Murphy-vel egy filmben láthatjuk majd, szóval hiánypótló lesz a felbukkanása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bacon egyébként ezen kívül sem unatkozik, hiszen idén három filmben (Space Oddity, They/Them, One Way), egy sorozatban (City on a Hill) és egy kisfilmben (North Star) is szerepelt, és olyan közelgő alkotásokban láthatjuk majd, mint a Peter Dinklage főszereplésével készült The Toxic Avenger, valamint az Ethan Hawke és Julia Roberts nevével fémjelzett Leave the World Behind.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)