Hirdetés

Újabb sztárral bővült a John Wick 4 szereplőgárdája

|

Keanu Reeves marcona bérgyilkosa egy régi cimbora oldalán szállhat harcba a trilógia folytatásában.

Hirdetés

Áprilisban oszthattuk meg veletek az örömhírt, hogy a berlini Potsdam Studiosnál már elkezdődött a John Wick 4 forgatása, ahol a Daily Mailnek még egy mosolygós fotót is sikerült lőnie a főszereplő Keanu Reevesről.

A teljes szereplőgárda viszont továbbra sem ismert, hiszen a Deadline csak néhány napja leplezte le, hogy a japán-brit popsztár Rina Sawayama is csatlakozik a csapathoz, most pedig egy újabb nevet jelentett be a portál.

Hirdetés

A nagy érkező nem más, mint az ázsiai szupersztár színész-harcművész Donnie Yen, aki karrierje során Jet Li és Jackie Chan oldalán is megfordult, a fiatalabb közönség pedig többek közt a 2016-os Rogue One-ból emlékezhet rá, ahol a film egyik legnépszerűbb karakterét, a vak harcos Chirrut Îmwét alakította.

A történet szerint a színész John Wick egyik régi barátjaként tűnik fel a széria negyedik epizódjában. Kapcsolatukról egyelőre annyit tudunk, hogy a két karakterben sok a közös vonás, hasonló a háttérsztorijuk és számos ellenségen is osztoznak, így vélhetően Yen is a Continental bérgyilkosainak egyikét alakítja majd.

"Donnie Yen lendületes és erőteljes energiát hoz a franchise-ba. Eltökéltek voltunk, hogy a fedélzetre hozzuk őt, és nagyon örülünk, hogy egy ilyen hatalmas tehetség dolgozik együtt Keanuval."

-kommentálta a színész érkezését a producer Basil Iwanyk. A bejelentés kapcsán a rendező Chad Stahelski is megszólalt, szerencsésnek nevezve magukat Yen részvételéért.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Donnie Yen csatlakozik a franchise-hoz. Várom, hogy együtt dolgozhassak vele ebben az izgalmas új szerepben."

Mint az ismert, a John Wick 4-ért már nem a sorozatot megalkotó Derek Kolstad felel, az egykori rendező viszont jó viszonyban távozott a franchise-tól, korábban még sok sikert is kívánt a széria vezetőinek. A film bemutatójára a tervek szerint 2022. május 27-én kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)