Hirdetés

Újabb The Witcher animációs filmet készít a Netflix

|

Hatalmas siker volt a Nightmare of the Wolf, nem állnak le az alkotók.

Hirdetés

Tegnap nem unatkoztak a Vaják-rajongók, ha nézték a Netflix TUDUM show-t, és bár teljesértékű új előzetest nem kaptunk a The Witcher második évada kapcsán, de azért egy "út a második évadhoz" címszóval felvezetett trailer és két filmklipet azért kaptunk, illetve cseppet sem mellékesen egy új projekt is szóba került.

Kiderült ugyanis, hogy készül egy teljesen új animációs film, ami a Vaják: A Farkas rémálma (The Witcher: Nightmare of the Wolf) mozihoz hasonlóan ebben az univerzumban fog játszódni.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet tudni, hogy konkrétan a Nightmare of the Wolf folytatásáról van-e szó, tehát Vesemir történetét szövi tovább a Netflix, vagy esetleg teljesen más irányba indulnak el, és új főhőssel mutatnak be egy újabb szeletet ebből a világból. Valószínűleg mindkét megoldásra meglenne a rajongói igény.

Remélhetőleg hamarosan több is kiderül majd az új animációs projektről, de a premierre teljesen bizonyos, hogy még jó sokat kell várni, 2022 végénél előbb teljesen felesleges lenne számítani rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)