Hirdetés

Újabb Tom Clancy-regényből készül film, főszerepben a Rainbow Six alapítója

|

A későbbi Rainbow Six-alapító eredettörténete hamarosan az Amazon streamingszolgáltatásán lesz látható.

Hirdetés

Előzetest kapott a Bűntudat nélkül streampremierben érkező filmadaptációja, benne Michael B. Jordannel (Fekete Párduc, Creed-filmek), aki Tom Clancy író SEAL kommandós John Kellyjét (későbbi fedőnevén John Clarkot) formálja meg - részben azért, hogy kegyetlen bosszúhadjáratba kezdjen.

Az 1993-ban kiadott regényen alapuló thrillerben, miután orosz katonák végeznek szeretteivel, Kelly a gyilkosok nyomába indul. Menet közben CIA-ügynökkel (Jamie Bell) és SEAL-es bajtárssal (Jodie Turner-Smith) is összehozza a sors, no meg egy világraszóló összeesküvéssel, csak hogy fokozzuk a tétet.

Hirdetés

Főhősünk regényfronton az 1998-ban kiadott Szivárvány-kommandóban (habár lehet, hogy Rainbow Sixként ismerősebb egyeseknek), továbbá megannyi más Clancy-kötetben, valamint tévésorozatokban és játékokban bukkant fel. További nagyjátékfilmes megformálója volt még Willem Dafoe a Végveszélyben, Liev Schreiber pedig A rettegés arénája című filmben.

A Bűntudat nélkül április 30-án bűntudat nélkül debütál az Amazon Prime Videón, remélhetőleg magyar felirattal, mint manapság minden fontosabb amazonos premier. Az előzetes alatt hivatalos plakátot is találtok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)