Hirdetés

Újabb tragikus hír érkezett a Rust forgatásáról

|

Halyna Hutchins halála és Joel Souza sérülése nem volt elég, újabb rossz hír érkezett a stáb egyik tagjáról.

Hirdetés

Borzasztó tragédia rázta meg Alec Baldwin legújabb filmjének, a Rustnak a stábját, miután a színész kétszer is elsült egy kellékfegyver, ami éles lőszerrel volt megtöltve. A színész így akaratlanul is halálos sebet ejtett a film vezető operatőrén, Halyna Hutchins életét vesztette. Baldwin a rendező Joel Souzát is megsebesítette.

Alec Baldwin élete azóta totális káosz, amin az sem segít, hogy a lesifotósok állandóan nyomás alatt tartják.

Hirdetés

Amikor már azt hittük, hogy több szörnyűséget nem hallunk a Rusttal kapcsolatban, befutott egy újabb hír, miszerint a stáb egyik tagját egy mérgező pók csípte meg. Jason Millerről van szó, aki fénytechnikusként tevékenykedett a munkálatok során. Egy adománygyűjtő oldalról tudunk Miller állapotáról, ahol leírták azt is, hogy épp egy elforgatott jelenet után pakolt el, mikor megharapta őt egy barna remetepók.

A technikus már több műtéten átesett, a fertőzés azonban nehezen visszaszorítható, ha pedig nem sikerül az orvosoknak megállítani az elhalás terjedését, Miller elveszítheti az egész karját.

A Rust kommunikációs csapata egyelőre nem reagált a hírekkel kapcsolatban, ami annak fényében nem is meglepő, hogy hetek leforgása alatt egy haláleset mellett másik két élet került veszélybe a film munkálatai során. Reméljük, hogy Jason karját megmentik az orvosok és mihamarabb visszatérhet a munkába.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)