Hirdetés

Újabb traileren a Gotham Knights sorozat - remélhetőleg jobb lesz, mint a játék

|

A Gotham Knights játék ugyan befuccsolt, de a sorozat még megmentheti a nevet.

Hirdetés

A Gotham Knights sorozat és játék közül sokan a játékra fogadtak volna, ha a jobbik terméket kellett volna kiválasztani. Egyelőre úgy tűnik, hogy a fiktív szavazásban ők veszítettek: a WB Games Montreal akciójátéka katasztrofálisan elhasalt minden téren.

Sebaj, majd a The CW helyreteszi a franchise-ot az élőszereplős sorozattal (arról híresek). Legalábbis nagyon szeretnék, ha ténylegesen így lenne.

Hirdetés

A Gotham Knights széria pontosan 2023. március 14-én kerül majd a képernyőkre a Superman & Lois harmadik szezonjának bemutatkozása után. Utóbbit meglepően jól fogadta a DC rajongótábora, így nincs kizárva, hogy a Gotham Knights is jobban szerepelhet, mint feltételeznénk.

A legutóbbi trailer nem tűnik borzalmasnak, de a léc nagyon alacsonyan van, ha a CW termékeit nézzük. A szériában Bruce Wayne örökbefogadott fiának Batman ellenségeinek gyermekeivel, például Joker lányával kell összefognia, miután Batman életét vesztette.

A produkciós minőséget elnézve az már most látszik, hogy a büdzsé közel sem volt akkora, mint mondjuk a Titansnél, de a hangvétel tekintetében nagyjából ugyanazt célozzák meg. Meglátjuk, hogy ez hogyan fog elsülni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)