Hirdetés

Újabb Trónok harca sorozaton kezdhetett dolgozni az HBO, nem engedik el a Targaryen házat

|

Ezúttal George R.R. Martin novelláit vennék elő elvileg. Azokat a történeteket, amelyek A tűz és jég dala regényekhez hasonlóan ugyancsak megjelentek már magyar kiadásban is.

Hirdetés

Az már jó ideje tudjuk, hogy az HBO több Trónok harca spin-off sorozatot is tervezget, ezek közül pedig egyelőre csak a Targaryen ház régmúltjára visszatekintő House of the Dragon széria készítése halad jól, egy másik sorozatot idejekorán elkaszáltak. A legfrissebb hírek szerint viszont kezd alakulni egy újabb széria, ami a változatosság kedvéért még mindig a Targaryenekkel foglalkozik. 

A Variety értesülései szerint ugyanis az HBO elkezdett egy olyan sorozaton dolgozni, ami a "Tales of Dunk and Egg" novellákon alapul. Ezekben a Trónok harca eseményei előtt nagyjából 90 évvel játszódó történetekben az ifjú V. Aegon Targaryen (vagyis az Őrült Király apja) és Ser Duncan, a Magas kalandjait ismerhettük meg. 

Hirdetés

A három megjelent novella (A kóbor lovag, A felesküdött kard, A rejtélyes lovag) gyűjteményes kötetét A hét királyság lovagja címmel a magyar olvasók is forgathatják egy ideje, szóval nem késő előtanulmányokat végezni az új széria startja előtt - sőt, A kóbor lovag képregényes formában is megjelent .

Persze nem szabad elfelejteni, hogy még csak előkészületi munkálatokról van szó, tehát simán dönthet úgy az HBO, hogy végül ezt a sorozatot is elkaszálja már a forgatás megkezdése előtt. Egyelőre sem az HBO illetékesei, sem George R.R. Martin nem fűztek kommentárt a Variety beszámolójához, így azt sem tudjuk, hogy a híresztelések egyáltalán igazak-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)