Hirdetés

Újból elhalasztották az Uncharted film premierjét

|

Idén már második alkalommal csúsztatta el a Sony az eredetileg 2021 nyarára tervezett debütálást.

Hirdetés

A Sony legutóbb idén januárban szervezte át a várva várt Uncharted mozifilm megjelenését, amikor a filmstúdió meghatározta a 2022. február 11-es premierdátumot. A cég ezúttal még tovább csúsztatta az alkotás megjelenését, de most legalább nem közel fél évvel, hanem csak egy héttel.

Hirdetés

A Columbia Pictures égisze alatt forgatott Uncharted hivatalos premierdátuma mostantól tehát 2022. február 18., és a stúdió tervei alapján számíthatunk arra, hogy jövő év elején IMAX formátumban is meg lehet majd nézni a filmet.

Az Uncharted filmet a Zombieland sorozattal bizonyított Ruben Fleischer rendezte, a forgatókönyvön pedig Art Marcum, Matt Holloway és Rafe Judkins dolgozott. Nathan Drake szerepében Tom Hollandet láthatjuk, mellette Mark Wahlberg játssza Victor Sullivant, Sophia Ali pedig Chloe Frazert. Antonio Banderas is fel fog bukkanni, de egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepben.

Ti várjátok már az Uncharted mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)