Hirdetés

Újra a klasszikus felállásban fog koncertezni a Blink-182

|

Visszatér a zenekarba az alapító gitáros-énekes, Tom DeLonge, jövőre már turnézik is a banda.

Hirdetés

1992-ben alapította Mark Hoppus, Tom DeLonge és Scott Raynor a pop punk zenekart, a Blink-182-t, amely három évvel később adta ki az első stúdióalbumát Cheshire Cat névvel. A banda felállása aztán az évek során több többször is változott: Raynor például 1998-ban kilépett és Travis Barker érkezett a helyére a doboknál, 2005-ben DeLonge távozott, majd 2009-ben visszatért, hogy 2015-ben újból elköszönjön és a helyét Matt Skiba vegye át.

Idén aztán fordult a kocka, Skiba vált ki a zenekarból, és a rajongók nagy örömére visszatért Tom DeLonge, miután Hoppus rákkal küzdött és kemoterápiás kezeléseket kapott, majd sikeresen felépült.

Hirdetés

DeLonge ismételt csatlakozásával a Blink-182 újult erővel veti bele magát a zenélésbe a klasszikus felállással: 2023 márciusától 2024 februárjáig világ körüli turnét tartanak, bár a helyszínek között sajnos nincs magyarországi, így a rajongóknak Bécsig vagy Prágáig kell menniük a bandáért jövő szeptemberben (a jegyvásárlás október 17-én indul a csapat hivatalos honlapján). 

Emellett egy vadonatúj albumot is kiadnak 2023-ban, amelynek az egyik számát (Edging címmel) már ezen a héten, október 14-től meghallgathatjuk majd. Legutóbb a 2011-es Neighborhoods lemezen dolgoztak így hárman együtt, szóval mind az új dalok, mind az új koncertek örök emlékként maradhatnak meg a Blink-182 rajongói számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti örültök a bejelentéseknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)