Hirdetés

Újra leállt a Vaják sorozat második évadának forgatása

|

Bár a főszereplők látszólag jól vannak, ismét szüneteltetni kell a The Witcher 2. évadának készítését.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt posztolt egyet Henry Cavill arról, hogy délnek megy, miután Angliában újra szigorúbb korlátozásokat vezettek be, és a stúdióban folytatódik a Vaják 2. évadának gyártása. Egy hét sem telt el azóta, de a Deadline ma arról számolt be, hogy a Netflix ismét leállította a munkálatokat, miután több stábtag koronavírus tesztje is pozitív lett.

Összesen négyen betegedtek meg, minek következtében mindenki kénytelen alávetni magát a vizsgálatnak, és a fertőzötteket elkülönítették a többiektől.

Hirdetés

A forgatás akkor folytatódhat, ha minden feltétel adott, és garantálható a forgatási helyszín biztonsága. Márciusban Kristofer Hivju kapta el a vírust, akkor azért kellett pihenőre vonulni, és a stábtagok egészen augusztus közepéig nem is térhettek vissza a munkába.

Az Egyesült Királyságban a napokban életbe lépett rendelet szerint legalább december 2-ig nem nyithatnak ki a kocsmák és éttermek (csak elvitelre szolgálhatnak fel), zárva tartanak a nem létfontosságú üzletek, és tilos összejöveteleket tartani, de dolgozni, iskolába menni, és kültéren kikapcsolódni szabad, feltéve hogy a britek legfeljebb egy, nem velük egy háztartásban élővel találkoznak (mármint direktben).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)