Hirdetés

Újra összeáll a Harry Potter-filmek stábja

|

Nem csak a Jóbarátok szereplőgárdája tart nagy reuniont.

Hirdetés

Az HBO Max nemrég a Jóbarátok esetében már megmutatta, igazi csemege lehet a rajongók számára, ha újra összehozzák egy különkiadás alkalmából a régi szereplőket. Most valami ehhez hasonlóra készülnek az épp 20 esztendő Harry Potter széria csapatával is.

Ehhez a projekthez ráadásul nem csak Daniel Radcliffe-et, Rupert Grintet és Emma Watsont rántották újra össze, a legendássá vált trió mellett más régebbi színészek is visszatérnek.

Hirdetés

A 2022. január 1-re tervezett Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts különkiadásban tiszteletét teszi majd Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, és Evanna Lynch is, sőt Christopher Columbus rendező sem marad ki ebből a nagyszabású buliból.

A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts az HBO Max kínálatában lesz elérhető. Remélhetőleg mi is megkapjuk majd valamilyen formában az HBO GO-n is, nem kell megvárnunk, amíg 2022-ben valamikor a Max szolgáltatás is elérhetővé válik hazánkban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)