Hirdetés

Újra szóba került Chadwick Boseman digitális visszatérése

|

Wakanda technológiai fejlettsége akár lehetővé is tenné T'Challa visszatérését, legalább is a Fekete Párduc egyik szereplője szerint.

Hirdetés

Továbbra is rengeteg kérdés övezi a Fekete Párduc második részét, hiszen Chadwick Boseman halála minden korábbi tervet a feje tetejére állított. Már tavaly is többször szóba került, hogy esetleg CGI megoldással pótolnák a filmben a színészt, ezt azonban Kevin Feige, a Marvel filmek első embere is elutasította.

Ugyan a Marvel már többször leszögezte, semmilyen formában nem helyettesítik majd T'Challát az új filmben, most egy, a folytatásban is játszó színész érdekes választ adott a témát érintő kérdésre. A Fekete Párduc anyját megformáló Angela Bassett így nyilatkozott:

"Érdekes kérdés. Ugyan még nem gondolkodtam ezen, de végül is ez Wakanda és ők technológiai szempontból, messze a világ előtt járnak."

Hirdetés

A színésznő nyilatkozata mindazonáltal közel sem jelenti, hogy bárki a stábból ezt a megoldást támogatná, sőt, később hozzátette, szerinte Chadwick Boseman "pótlása elképzelhetetlen". Ez a kijelentése pedig már sokkal inkább összevág a többi, témában releváns nyilatkozattal.

Chadwick Boseman halála és a koronavírus miatt is sokat csúszik a film, ha mostantól minden a terv szerint halad, 2022. július 8-án jelenhet meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)