Hirdetés

Újraforgatásokra lesz szüksége a The Batmannek, Robert Pattinsont és Colin Farrellt is behívták

|

A színészek épp Glasgowba tartanak, ahol remélhetőleg júliusra be tudják fejezni a melót, és teljesen kész lesz a The Batman.

Hirdetés

A The Batman forgatásainak mostanra már rég be kellett volna fejeződniük, de a koronavírus járvány keresztülhúzta Matt Reeves és a Warner Bros. számításait. A premiert kétszer el kellett tolni, a melót pedig többször le kellett állítani.

A gyártásnak így még mindig nincs vége, ráadásul most Robert Pattinsont és Colin Farrellt is behívták, mert újraforgatásokra lesz szükség.

Hirdetés

A srácok a következő hetekben Glasgowban és Yorkban fognak forgatni. Ha minden jól megy, akkor csak két hét lesz az egész, és a The Batman minden anyaga készen áll majd a július középi befejezésre. Onnantól mehetnek az utómunkák, a CGI és a többi, hogy a film elkészülhessen a 2022 márciusára ígért premierre.

Fontos megjegyezni, hogy az ehhez hasonló újraforgatási munkák nem ritkák Hollywoodban, pláne nem egy ekkora produkció esetében. Ez az egész tehát nem jelenti feltétlenül azt, hogy gond lenne a filmmel. Reméljük is, hogy minden rendben, mert a DC az elmúlt években nem remekelt kifejezetten a köpenyes igazságosztó reprezentációjával.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)