Hirdetés

Újraidőzítette premierjeit a Disney, csúsznak a Star Wars filmek

|

Ahogy az várható volt, egyik stúdiónak sem akaródzik a korlátozott látogatószámú mozik mellet premiereket tartani, a Disney súlyos döntéseket hozott.

Hirdetés

Újra kezdenek bekeményíteni a kormányok, ami azt jelenti, hogy a COVID-19 vírus második hullámának következtében valószínűleg újra be kell majd zárni a szórakozóhelyeket és kulturális intézményeket, vagy legalább korlátozni kell azok látogatószámát, ahogy az hazánkban jelenleg is zajlik. Ez viszont a premierek elhalasztásához vezet, melyek most a Disney jó pár moziját is érintik.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint egy évvel csúsztatták el az új Star Wars-trilógia megjelenését, mely így legkorábban 2023. december 22-én indulhat útjára. Ezt követően előre láthatólag kétévente kapunk új részt, így a folytatás 2025. december 19-re, míg a trilógia záró darabja, 2027. december 17-re került át. Arról egyelőre nem tudunk semmit, hogy ezek a filmek miről szólnak majd, mikor játszódnak vagy hogy ki rendezi őket.

A látványos sci-fi kalandok szerelmeseinek szíve újabb tőrdöfést kap még, ugyanis az Avatar filmek szintén egy évvel később kerülnek a mozikba; ezek töltik majd ki a Star Wars filmek közötti egy éves szünetet; tehát az Avatar 2 2022. december 16-án debütál, a folytatásokra pedig 2024. december 20-án, 2026. december 18-án és 2028. december 22-én számíthatunk.

Más stúdiók sem kockáztatják a csökkentett nézőszámokkal járó bevételkiesést, így például Christopher Nolan Tenetjének premierje is csúszik. Hamarosan egy cikkben összeszedjük nektek az összes már tudható csúszást, sajnos meglehetősen sok film érintett. A mozik valószínűleg már így is beláthatatlan gazdasági következményekkel kell szembenézzenek, ha ez a tendencia folytatódik, akkor jó eséllyel nem egy moziláncnak kell búcsút mondanunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)