Hirdetés

Újrarajzolták a Naruto ikonikus pillanatait egy gyönyörű megemlékező videóhoz

|

A nagy három talán legnépszerűbbje idén ünnepli 20. születésnapját, aminek örömére a Studio Pierrot összerakott egy 10 perces nosztalgiatúrát.

Hirdetés

Kevés anime maradt annyira emlékezetes a köztudatban, mint a Naruto és a Dragon Ball, és bár utóbbihoz mindig jönnek új animációs sorozatok és mangák, Naruto sztorija (egyelőre) lezárult. Nem mintha a Hokagénak nem lenne elég dolga a fiával a Borutóban, de most a saját történetéről beszélünk.

Masashi Kishimoto háborúktól tépázott világ egy generációt ejtett rabul annak idején, és mivel a sztori a napokban lett 20 éves, így egy kis megemlékezés már időszerű volt.

A legnagyobbat a Studio Pierrot animációs videója szólt, ami egy 10 perces válogatásban szedte össze az anime legnagyobb pillanatait. A stúdió újra rajzolta és újra animálta a jeleneteket, így azok sokkal jobban néznek ki az eredeti minőségéhez képest.

Hirdetés

Egy kicsit meg is fájdult a szívünk, hogy nem nézhetjük végig az egész történetet egy hasonló megvalósításban.

Ezt követte a Crunchyroll projektje, akik összevágtak 1 másodpercet minden egyes Naruto epizódból. Aki nem akarja újranézni az anime többszáz részét, annak ez egy falatnyi emlékeztető lehet Naruto és barátainak kalandjaira.

Végezetül elindult egy Naruto 20th Anniversary weboldal, ahol egyelőre nagyrészt gyönyörűen megrajzolt posztereket találhatunk csak. Az oldal egyébként azt ígéri, hogy a 20. éves ünneplésre jönnek még meglepetések, de hogy ez mit jelent, arra egyelőre ötletünk sincs.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)