Hirdetés

Már nem csak a szuperhősök, a legendás szörnyek is csapatos filmet kapnak

|

A Universal több klasszikus szörny filmes jogait tudhatja magáénak, Drakula, a Farkasember és a többiek pedig valószínűleg a jövőben egy közös filmes univerzumot alkotnak majd.

Hirdetés

A Universal egy egészen újszerű filmes univerzum építésébe kezdett, aminek az első eleme Az ismeretlen Drakula volt. A híres vámpír történetét újra elmesélő 2014-es film óta sok minden nem történt ezen a fronton, de hamarosan felpörögnek az események.

A stúdió képviselői elárulták, hogy a híres szörnyetegeket összehozó filmes világ építésének része lesz a Tom Cruise közreműködésével készülő Múmia reboot, amit két, egyelőre ismeretlen film követ 2018-ban és 2019-ben, ekkor pedig megérkezik a szörnycsapat első közös filmje is. A társaság tagjai között ott lehetnek az új Van Helsing-, Frankenstein-film szereplői, Johnny Depp, aki a Láthatatlan ember rebootjára szerződött le és talán Dwayne Johnson is, akit pletykák szerint a Farkasember szerepére szeretne megszerezni a Universal.

"Volt róla szó. Szerintem a nagyobb kép érdekes a szörnyek szempontjából, akiknek a jogait birtokolják. Vannak róla tárgyalások, de még nem tudom, hogyan is fog mindez megnyilvánulni. Szerintem össze fogják hozni, szerintem épp azt próbálják kitalálni, hogyan hatnak egymásra ezek a szörnyek és hogyan kötnek ki ugyanabban a világban. Ha Amerika kapitányt egy jelenetbe tudják tenni Thorral és Vasemberrel, akkor azt hiszem simán össze lehet hozni egy filmben a Múmiát, a Farkasembert, Drakulát és a Láthatatlan embert" - mondta a legutóbb Drakulát alakító Luke Evans.

Ti megnéznétek egy csapatos szörnyfilmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)