Hirdetés

Bezártak a mozik, a Universal pedig lépett: digitálisan is bemutatja legújabb filmjeit

|

A stúdió egy teljesen új jellegű módszerrel állt elő, ami elsőre egészen jó megoldásnak tűnik.

Hirdetés

A világszintű koronavírus-járvány bizony a filmiparnak is eléggé keresztbe tett, hiszen egyrészt szüneteltetni kell bizonyos forgatásokat, másrészt pedig a moziknak is be kell zárniuk ideiglenesen hazánkban és a világ más részein is. Utóbbi problémára viszont elég ötletes megoldást talált ki az egyik nagy filmvállalat.

Hirdetés

A Universal Pictures ugyanis úgy döntött, hogy vadonatúj formában fogja eljuttatni a nézőkhöz azokat a filmjeit, amiket mostanában játszanának a mozik, ha épp nem lennének bezárva. Így hát március 20-tól kezdve a legnépszerűbb on-demand szolgáltatásokon keresztül lesznek megtekinthetőek az olyan friss alkotások, mint az Emma, a Vadászat vagy A láthatlan ember. A filmeket 48 órára lehet majd kikölcsönözni 19,99 dolláros ajánlott áron az Egyesült Államokban, és ennek megfelelő összegekért a nemzetközi piacokon. 

A stúdió tehát így szeretné megoldani azt, hogy ne csússzanak a filmpremierjei, de azt egyelőre nem tudni, meddig fog működni ez a rendszer. Viszont az áprilisban debütáló Trollok a világ körül egyszerre fog megjelenni online, illetve a mozikban is, feltéve persze akkor, ha azok nyitva lesznek.

Szerintetek jó megoldás ez a Universal részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)