Hirdetés

A Universal átvariálta a naptárát, így csúszik az új Minyonok film is

|

Legfőképpen animációs filmek sínylették meg a premierekkel való zsonglőrködést.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti mozibezárások és forgatásleállások után a hollywoodi stúdiók kénytelenek voltak átállni a vésztervre, amelyet a legtöbben úgy oldottak meg, hogy a friss vagy éppen közelgő alkotásaikat digitálisan mutatták be. Ezt a Universal olyan filmekkel lépte meg, mint A láthatatlan ember, az Emma vagy éppen a Vadászat, azonban a veszélyhelyzet nem csupán a közel-, hanem a távoli jövőre tervezett premiereket is érinti, amit muszáj megoldani. 

Hirdetés

Ennek értelmében a Morbiust, a Szellemirtók: Az örökséget és az Unchartedet eltoló Sony Pictures után a Universal is döntött. A Minyonok: Gru színrelép például eredetileg július 3-án debütált volna a mozikban, azonban az azt készítő Illumination Entertainmentnek be kellett zárnia a stúdióját Franciaországban, emiatt nem készültek volna el időben. Az animációs film így egy évvel később, 2021. július 2-án érkezik csak meg, amely dátum eredetileg az Énekelj! című 2016-os animációs darab folytatásáé lett volna. Az Énekelj! 2-re ezért csak 2021. december 22-én számíthatunk.

A kényszerhelyzet nem csupán az animációs projekteket érintette, a Universal eltüntette a menetrendjéből a hírhedt Broadway-musical, a Wicked adaptációját, amelyet Stephen Daldry (Billy Elliot, Rém hangosan és irtó közel) rendezésében mutattak volna be 2021. december 22-én. A Macskák hatalmas bukása után alapvetően is bölcsebb lett volna kivárni, hogyan teljesítenek a West Side Story és az In the Heights filmváltozatai a pénztáraknál, így viszont muszáj lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)