Hirdetés

Ünnepel a Lucasfilm, ismét kiadnak néhány klasszikus Star Wars könyvet

|

A stúdió alapításának 50. évfordulója alkalmából új sorozatban gyűjtik össze a legjobb regényeket.

Hirdetés

Sokan fájlalták, amikor néhány évvel ezelőtt a Disney által felvásárolt Lucasfilm száműzte a kánonból a Star Wars kibővített univerzumát adó alkotások tömegét, köztük rengeteg könyvet, melyek generációk számára képezték ugyanolyan fontos részét a Csillagok háborúja világának, mint a mozifilmek.

Ezért is remek hír, hogy az 50. születésnapját ünneplő Lucasfilm és a Del Rey Books úgy döntött, hogy ismét kiadnak néhány ikonikus kötetet a Star Wars Legendák-sorozatból. A könyvek kereskedelmi papírkötésben (trade paperback) születnek újjá, ami egy magasabb minőséget jelöl a normál puhakötésű kiadványokhoz képest.

Hirdetés

Első körben A Birodalom örökösei (a Thrawn-trilógia első könyve), A pusztítás útja (Darth Bane-trilógia első könyve), valamint a Mace Windura fókuszáló Töréspont kap új kiadást, az utóbbi pedig az első alkalommal rövidítetlen hangoskönyvként is megjelenik. A könyvek június 15-én kerülnek a boltokba, ám a sorozat nem áll meg ennyivel.

A Del Rey ugyanis egy másik posztban már be is lengette a folytatást, de erről egyelőre csak annyit árultak el, hogy ősszel lesz esedékes. Egy kommentre válaszolva viszont azt írták, hogy "okos" döntés lenne a Thrawn- és a Darth Bane-trilógiák többi részét is adaptálni az új formátumhoz.

A tervek szerint a "felújított" könyvek a The Essential Legends Collection részét képezik majd, tehát egy nagyobb sorozatot kapunk a Star Wars történetének legjobb regényeivel. Az első három könyvhöz nagyobb felbontású borítókat is mellékeltek kedvcsinálónak, lehet nézegetni a nyári megjelenésig:

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)