Hirdetés

Nézd meg, milyen lenne a lakhelyed, ha a zombiapokalipszis után benőné a természet!

|

Az Urban Jungle-nek köszönhetően egy kicsit azt képzelhetjük, a The Last of Us világában élünk mi is. Csak a zombik nem kattognak.

Hirdetés

Azért ha választani lehetne, melyik videojátékos világba költöznénk szívesen, inkább olyat választanánk, amiben nem irtotta ki az emberiség jelentős részét egy vírus vagy az azt elkapó zombik. Ugyanakkor az is tény, hogy gyönyörű volt a The Last of Us világa, a pusztulást remekül kompenzálta a zöldellő növényzet.

Jobb lenne, ha nem törne ki a zombiapokalipszis, de ha mégis, legalább tudni fogjuk, mire számítsunk, miután a természet visszaveszi, ami az övé. Az Urban Jungle nevű webes alkalmazás a Google Utcakép adatait használja fel, és ezek segítségével tesz füvet az utakra, borostyánt a házakra - lényegében dzsungelesít bármilyen környezetet. Úgy működik, hogy a sor jobb szélén található Search mezőbe beírjátok a címeteket, majd a kis, kalapos figurát ráhúzzátok az utcára. Fent a Parlament látható, mert a szerkesztőségünket pont totálisan benőtte a minden, úgyhogy abból semmi nem látszik. Nem kell hozzá Chrome sem, elvileg más böngészőkkel is működik (Safarival MacOS-en biztosan). Jó szórakozást a munkaidő további részére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)