Hirdetés

Most bárki megveheti magának a Transformers filmekben látott Űrdongó verdákat

|

Összesen négyfajta sárga Chevrolet Camaro kerül eladásra, és bárki licitálhat rájuk a jelenleg is futó aukción.

Hirdetés

Nem lettek túl kiemelkedő alkotások a Michael Bay által rendezett Transformers filmek, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy elég menő verdákat láthattunk a mozivásznon. Most pedig gyakorlatilag bárki megvásárolhatja az egyik legikonikusabb jármű valamelyik változatát.

Hirdetés

Nemrég önálló filmet kapott Űrdongó, azonban már korábban is találkozhattunk több filmben is a transformerrel, így viszonylag gyakran láthattuk a jól ismert fekete-sárga Chevrolet Camarót. Most pedig a Barrett-Jackson oldalára felkerült négy olyan autó, amelyeket Michael Bay filmjeiben láthattunk, és most akárki megszerezheti magának őket.

Az aukció végén egyetlen licitálóé lesz mind a négy autó, amelyek remekül festenek, azonban nem lehet őket legálisan kivinni az utcára, ugyanis módosított járművekről van szó. Nyilván nem is a vezetés öröméért akar valaki ilyen kocsikra áldozni, ráadásul az aukcióból származó bevétel is jótékony célra megy.

Nektek melyik változat tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)