Hirdetés

Úristen, very big: hétrészes sorozat készül Rocco Siffredi életéről

|

Csak egy hétrészes sorozat kellően hosszú ahhoz, hogy a színész életét méltó módon elmeséljék, töviről hegyire.

Hirdetés

Bizonyára sokan hallottak név szerint nem említett ismerőseiktől az olasz származású Rocco Antonio Tano munkásságáról, aki világszerte Rocco Siffredi néven vált ismertté, és több mint 1300 alkotásban tűnt fel, amiket senki nem látott, de mindenki ismer olyat, aki látta valamelyiket. 2016-ban már készült egy dokumentumfilm, amiben elmesélte életének izgalmas történetét, de a Netflix mélyebbre akart hatolni a múltjában, ezért berendelt egy hétrészes sorozatot Supersex címmel.

A Supersex alkotói nem ragaszkodnak keményen a valósághoz, a főszerepet Alessandro Borghi játssza majd - többnyire, ugyanis betekintést nyerhetünk Rocco gyerekkorába is. A forgatás Rómában zajlik, nem pedig Budapesten, ahol a színész filmgyártó cégének központja található.

Hirdetés

A gyártást a The Apartment végzi, írója pedig az elismert olasz forgatókönyvíró, Francesca Manieri lesz, aki nem mellesleg harcos feminista. A rendezői feladatokat Matteo Rovere, Francesco Carrozzini és Francesca Mazzoleni látják el.

A Supersex egy olyan ember története, akinek hét epizód és 350 perc kell ahhoz, hogy kimondja, »szeretlek«, hogy elfogadja, a benne élő démon kompatibilis a szerelemmel. Ehhez fel kell fednie az egyetlen olyan részét, amit még nem láthattunk: a lelkét.

Reméljük, jól sül majd el; 2023-ban kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)