Hirdetés

Űrlordot képregényhű szerelésben kapták lencsevégre A galaxis őrzői 3 forgatásán

|

Ez nem az a modern vonal, amit a korábbi filmekben láthattunk, hanem a klasszikus képregényes gúnya.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk A galaxis őrzői 3-ról azon kívül, hogy a kirúgott majd visszavett James Gunn fogja rendezni, illetve felbukkan benne Adam Warlock, akit Will Poulter alakít. A Galaxis Őrzői csapat legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgésben bukkan fel idén nyáron, a harmadik saját mozijukra viszont még várni kell, az csak 2023 márciusában fog megérkezni. Nemrég pedig épp ennek a filmnek a forgatásán járt pár lesifotós.

Az ő munkájuknak köszönhetően derült ki az, hogy a mozifilmekben bevezetett, "modern" ruháik után most végre először az "eredeti" képregényes jelmezekben láthatjuk majd az Őrzőket.

Hirdetés

A forgatáson készült fotókon ugyanis ez a ruha van Űrlordon és Nebulán is. Mellettük egyébként látható még pár igazán furcsa szerzet, különleges űrlényekből tehát ezúttal sem lesz hiány.

Az alábbi galériában megtaláljátok a képeket, amiket először a JustJared tett közzé.

Hőseink egyébként a 2008-as Guardians of the Galaxy képregénysorozat első számában viselték először ezeket a ruhákat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)