Hirdetés

Űrvihar trailer - a Holnapután nyomdokaiba lépve

|

Kicsit olyan érzésünk van az Űrvihar láttán, mintha az Asylum végre nagy költségvetésből gazdálkodhatott volna, de persze könnyen lehet, hogy a Függetlenség Napja írójának első rendezése végül Roland Emmerich legjobb katasztrófafilmjeivel vetekszik majd.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures és a Skydance stúdiók kiadták a Geostorm, avagy magyarul az Űrvihar legújabb trailerét, amely valószínűleg egyben az utolsó is - no nem azért, mert a sztori valóssággá válhat és vége lehet a világnak, csak éppen egy hónap múlva itt a premier.

Hirdetés

Dean Devlin nem ma kezdett el ismerkedni a katasztrófafilmek műfajával, hiszen ő szállította az 1996-os A függetlenség napja és az 1998-as Godzilla forgatókönyvét is (mellesleg neki köszönhető a Csillagkapu és a Tökéletes katona szkriptje). Rendezőként még csak sorozatokhoz készített epizódokat (A titkok könyvtára, Lépéselőnyben), de Roland Emmerich mellett elég önbizalmat gyűjtött hozzá, hogy egyedül is levezényeljen egy nagy költségvetésű virtuális világpusztítást. Ez az Űrvihar, amelynek történetében a bolygó vezetői összefogtak és együttes erővel megalkottak egy olyan műholdhálózatot, amivel szabályozhatják a Föld klímáját. Persze homok került ebbe a gépezetbe is és a rendszer, aminek meg kellett volna óvnia a planétánkat teljes erőből támadni kezdte azt. 

A főbb szerepekben Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Daniel Wu, Ed Harris és Andy Garcia tűnnek fel, hogy megkíséreljék túlélni a magyar címet. Október 19-től mi is megpróbálhatjuk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)