Hirdetés

Az összes Star Wars-rajongót megtrollkodta a USA Today

|

Vajon hogy kerül a Star Trekből ismert kézmozdulat a USA Today címlapjára, amikor a vezető hír a Star Warsról szól? Nem hibáztak a szerkesztők, csupán szórakoztak egyet az olvasókkal.

Hirdetés

Ahogy sok más médium, a USA Today is foglalkozott a hírrel, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő hamar bevételi rekordot döntött, méghozzá a hétfői lap címoldalán. Elsőre viszont kicsit nehéz megérteni, miért is tették a cím fölé a vulkáni köszöntéssel egybeforrt kézjel egy képét.

Félbehajtva, ahogy a legtöbb standnál az ilyen, nagyobb újságokat tartják, ugyan valóban csak ennyit látunk, a szerkesztők ugyanis aljas módon a lap alsó felére bujtatták el a Star Trekes utalás okát.

Akik magukban már elkönyvelték, hogy a lapnál senki nem ért a sci-fi filmekhez, csak az újság kihajtása után veheti észre, hogy szintén a címlapon van az a cikk is, amiben azokra a hírességekre emlékeznek, akik 2015-benn hunytak el, közülük a Star Trek legendás Spockjára, Leonard Nimoyra.

Azt, hogy nem csak véletlenről van szó és a szerkesztők tényleg szórakoznak az olvasóikkal, az is alátámasztja, hogy a politikailag rendkívül aktív színész, George Takei véleménycikkét is besuvasztották a címlapra, aki szintén több Star Trek-filmben és sorozatban játszott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)