Hirdetés

Animációs sorozat készül a szamuráj nyúl történetéből

|

A kis képernyőn támad fel az Usagi Yojimbo, a közel 30 éves képregény sorozat, aminek főszereplője egy antropomorf nyúl.

Hirdetés

Az Usagi Yojimbo egy kalandos, japán folklórral átitatott szamuráj történet volt, aminek főszereplője, Miyamoto Usagi egy szamurájból lett ronin nyúl. A képregény világát antropomorf állatok lakják, és minden füzet egy új kaland volt, amit részletes világa és izgalmas eseményei miatt szerettek az olvasói.

Hirdetés

Ezt akarja most animációs sorozatként feltámasztani a Gaumont stúdió. Stan Sakai, az eredeti történet írója lesz a sorozat társproducere, így attól nem kell tartanunk, hogy elbaltázzák az adaptációt. Stan Twitter posztja szerint olyan nevek is lesznek a csapatban, mint James Wan, aki a Fűrész szériáért felelt, és jelenleg az Aquaman filmen dolgozik.

Usagit egyébként már több szériában is láthattuk, például a Tini nindzsa Teknőcök mindhárom animációs sorozatában felbukkant. Hogy a saját sorozata mikor indul, arról még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)