Hirdetés

Elhunyt Usztics Mátyás

|

Nem sokkal 68. születésnapja után elhunyt Usztics Mátyás színész, akit a legtöbben talán az Angyalbőrben sorozat Karádi őrmesterként ismertünk.

Hirdetés

Bár a 2000-es években már nem szerepelt tévéképernyőn, egy-két évtizeddel korábban olyan, népszerű sorozatokban volt látható, mint az Angyalbőrben és a Kisváros.

Usztics Mátyás nevéhez színházi szerepek, sorozatok, filmek, szinkronszerepek kötődnek, de ha a tévéből vagy a színházból nem is rémlik nektek, valószínűleg ezt a jelenetet láttátok már valahol a neten. Kevesen tudnak ilyen hosszan hiba, botlás, trágár szavak használata nélkül káromkodni:

Hivatalos rajongói oldalán, a család engedélyével tették közzé ma a hírt, hogy 68 éves korában elhunyt. Halálának oka nem ismert.

Köszönjük az emlékeket, nyugodjon békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)