Hirdetés

Utcát neveztek el Ryan Reynoldsról

|

Azért annak, hogy Chimichanga út jobb lett volna hangzása, de sajnos az ottawai polgármesternek ennyi humora már nem volt.

Hirdetés

Ryan Reynoldsot imádja a világ, ha másért nem is, akkor Deadpool meggyőző alakításáért. A kanadai színész mostanában egy nagyon népszerű közszereplő, de igazából nem ezért neveztek el róla egy egész utcát.

Tudni kell róla, hogy nagyrészt Vancouverben nőtt fel, de fiatal éveinek egy darabkáját Ottawában, Kanada fővárosában töltötte. A koronavírus-járvány nehezebb szakaszaiban a színész rengeteget adományozott a városnak, hogy kisegítse ezzel a rászorulókat. Jim Watson polgármester szerint ez a ette valódi elismerést érdemelt.

Hirdetés

A város vezetősége úgy döntött, hogy Ryannek jár egy saját utca, így megszületett a "Ryan Reynolds Way".

A színész nyilván nem hagyta szó nélkül a dolgot, és odaszúrta a következő (reméljük) viccet:

"Elképesztő megtiszteltetés, és hát az üzlet az üzlet polgármester úr. Én átneveztem a lányomat Ottawára."

Ryan Raynolds és felesége (Blake Lively színésznő) egyébként rendszeresen adakoznak és több jótékonysági szervezetet is támogatnak. Jó tudni, hogy ennek a zsoldosnak nem csak a szája nagy.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)