Hirdetés

Ütős előzetes vezeti fel a The Falcon and The Winter Soldier fináléját

|

Már csak két epizód van hátra a The Falcon and The Winter Soldier sorozatból a Marvel Studios pedig egy szezonközi előzetessel készítette elő a nagy finálét.

Hirdetés

Hamarosan elérkezünk a The Falcon and The Winter Soldier befejezéséhez, elvégre ez egy rövidebb kaland lesz, mint a WandaVision volt, "csak" hat részen át követhetjük Sam és Bucky történetét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a most pénteken várható új epizódon túl már csak egy utolsó rész van hátra. 

A Marvel illetékesei is érzik a finálé elkerülhetetlen közeledtét, ezért nemrég egy szezonközi előzetest tette közzé. Mi természetesen a megszokott módon ezt a trailert is magyar felirattal láttuk el - ha esetleg automatikusan nem indulna el a felirat, akkor be kell kapcsolnotok azt.

Hirdetés

Amennyiben pedig a jövőben sem akartok lemaradni a legújabb filmes és videojátékos előzetesek magyar feliratos verzióiról, mindenképp érdemes feliratkoznotok a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Ha a csengőt is benyomjátok, akkor még értesítést is kaptok az új tartalmakról, már azok publikálásának pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)