Hirdetés

Ütős előzetesben esik egymásnak Hulk és Thor

|

Hamarosan indul a Hulk vs. Thor: Banner of War képregénysorozat, ez kapott most egy friss kedvcsináló videót.

Hirdetés

Hulkkal és Thorral is elég sok minden történt mostanában a Marvel Comics füzeteiben, a kiadó azonban egyetlen percig sem hagyja pihenni legnagyobb képregényhőseit, egy crossover esemény keretein belül pedig hamarosan egymásnak ereszti a két gigászt: jön a Hulk vs. Thor: Banner of War.

A Marvel szerint ez lesz a két képregényhős történetének legdicsőbb összecsapása, de ennél nem árultak el sokkal többet.

Hirdetés

Legalább az alkotók terén tiszta a kép: Donny Cates lesz az író, Martin Coccolo pedig rajzolni fogja a crossovert. Ha esetleg nem csengene ismerősen Donny Cates neve, akkor érdemes tudni, hogy neki köszönhettük nem is olyan régen az egészen zseniális King in Black minisorozatot - abban a sztoriban Venom és a szimbióták istene, Knull csapott össze.

Íme az említett előzetes:

A nyitány, vagyis a Hulk vs. Thor: Banner of War Alpha #1 április 27-én fog megjelenni az Egyesült Államokban, a történet további fejezeteit pedig az aktuális Thor és Hulk képregényekben lehet majd olvasni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)