Hirdetés

Ütős felhozatallal készül az idei DC Fandome esemény

|

Ott lesz többek között Robert Pattinson Batmanje és a Suicide Squad videojáték is.

Hirdetés

Emlékeztek még a Warner Bros. és a DC Comics tavalyi nagyszabású eseményére? Itt jelentették be a Gotham Knights című játékot, kapott új előzetest a Wonder Woman 1984, mutatkozott be az új Suicide Squad, került bejelentésre a Suicide Squad: Kill the Justice League és harangozták be a Snyder Cutot.

Megérte tehát figyelemmel követni a digitális show-t, és nincs ez másként az idei DC FanDome esetében sem, ugyanis lesz érdekesség bőven.

Hirdetés

Október 16-án kerül megrendezésre a 2021-es online DC FanDome, az alábbi kedvcsináló alapján pedig ott lesz többek között a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman, a Dwayne "The Rock" Johnson nevével fémjelzett Black Adam, a Michael Keatonnal és Ezra Millerrel megvalósuló önálló Flash film, a Peacemaker sorozat, valamint a Gotham Knights és Suicide Squad videojátékok is. A szervezők azonban sok meglepetést ígérnek, jó buli lesz, videóval is igyekeznek ezt megalapozni:

Ha villantanak egy Black Adam trailert, akkor én meg vagyok véve. Ti mit vártok a leginkább?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)