Hirdetés

Ütős lett a Dűne 2 első trailere

|

Meggyőzően fest Denis Villeneuve grandiózus sci-fijének második felvonása.

Hirdetés

Frank Herbert 1965-ban megjelent, kultikus regénye alapján Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) álmodott a vászonra egy monumentális sci-fit 2021-ben, akkor viszont csak a könyv első felét dolgozta fel, így az alapanyagot nem ismerők türelmetlenül várják, hogy megismerhessék a történet folytatását, a könyvek rajongói pedig azt, hogy újra elmerülhessenek Villeneuve víziójában. 

A részben hazánkban forgatott folytatás a tervek szerint 2023. november 3-án végre a mozikba kerülhet, és a rendezőnek sikerült a visszatérő sztárgárdát tovább erősíteni olyan nevekkel, mint Christopher Walken (IV. Shaddam császár), Austin Butler (Feyd-Rautha) és Florence Pugh (Irulan). 

Hirdetés

Egy rövid ízelítő után befutott a Dűne 2 teljes kedvcsinálója is, amely kóstolót ad abból, hogy mi vár Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) a második részben: folytatódik a bosszúhadjárata a családja bukását okozók (a Harkonnenek és a császár) ellen, amit nem csupán különleges képességei segítenek, hanem szövetségesei, a Fremenek is. Persze eközben az említett összeesküvők sem tétlenkednek, így Paul szemben találja magát egy veszedelmes ellenféllel Feyd-Rautha Harkonnen képében. A látvány továbbra is lenyűgöző, ismét érdemes lesz a mozit választani:

A Dűne 2-ben az említettek mellett felbukkan még többek között Zendaya, Rebecca Ferguson, Léa Seydoux, Javier Bardem, Stellan Skarsgard, Josh Brolin és Dave Bautista is. Ti meg fogjátok nézni? 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)