Hirdetés

Ütős szereplőgárdával jön a Black Mirror 6. évada

|

Nem akármilyen nevekkel folytatódik a Netflix népszerű sorozata.

Hirdetés

A Netflix társadalmi témákkal foglalkozó és azokat kiforgató sorozata több évadot is megélt, a legutóbbi, szám szerint ötödik szezont 2019 nyarán láthatták az előfizetők. A rajongók nagyjából azóta rágják a streaming szolgáltató és a sorozatot megalkotó Charlie Brooker fülét a folytatásért, ám 2020-ban, a koronavírus-járvány berobbanása után Brooker azt nyilatkozta, hogy a világ így is épp eléggé szenved, nincs szüksége széthulló társadalmakról szóló történetekre. 

Most azonban a sorozat atyja ismét a Black Mirroron dolgozik, a hatodik évad pedig az ígéretek szerint több epizódot tartalmaz majd, mint a legutóbbi etap (abban csak három rész kapott helyet), valamint állítólag mindegyik még filmszerűbb lesz, önálló produkciókként kezelik őket.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a Netflix már fel is fedte az első neveket, akik csatlakoztak a sorozathoz, ők a következők: Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed), Josh Hartnett (Pearl Harbor, Sin City), Zazie Beetz (Deadpool, Atlanta), Kate Mara (Fantasztikus Négyes, Kártyavár), Danny Ramirez (A Sólyom és a Tél Katonája, Top Gun: Maverick), Clara Rugaard (Én vagyok Anya, Violet hangja), Auden Thornton (Rólunk szól, A szomszéd) és Anjana Vasan (Megszállottak viadala, Mogul Mowgli). 

Az említett színészek elvileg nem a teljes évadot fedik le, csupán az első három epizódot, szóval a közeljövőben további bejelentésekre számíthatunk a Netflixtől a castingot illetően. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)