Hirdetés

Ütős trailer és rossz hír is járt a Cobra Kai 6. évadának bejelentése mellé

|

Még egyszer utoljára felveszi a kesztyűt Daniel LaRusso és Johnny Lawrence.

Hirdetés

Általában nem vesszük magunknak a bátorságot arra, hogy jósolgatni merészeljünk, ám az szent meggyőződésünk, hogy egy napon majd dokusorozat fogja boncolgatni az akkor épp trendi streaming platformok (vagy ki tudja, mit nézünk pár évtized múlva) valamelyikén, hogy vajon miért épp az 1980-as évtized iránt érzett nosztalgia volt a legerősebb a 2010-es és 2020-as évek szórakoztatóiparában.

Ezt a divathullámot lovagolja meg hatalmas sikerrel a Karate kölyök filmek folytatásaként értelmezhető Cobra Kai, mely eredetileg a YouTube-on kezdte meg pályafutását, majd a Netflixen lelt menedékre, miután a videómegosztó újraértékelte tevékenységét és úgy tett, ahogy a suszter, azaz maradt a kaptafánál.

Hirdetés

Az eddig nyolc Emmy-jelölésig jutott sorozatból a streaming szolgáltató berendelte a hatodik és egyben utolsó évadot. Premierdátumot sajnos nem társított még hozzá, ám egy trailert igen, amiből kiderül, hogy Daniel (Ralph Macchio) és Johnny (William Zabka) minden eddiginél nagyobb kihívással néz szembe.

Josh Heald és Jon Hurwitz, a Cobra Kai alkotói nem zárták ki, hogy esetleges spin-offok kedvéért a jövőben visszatérjenek a franchise-hoz, ám a következő projektjük az 1986-os Meglógtam a Ferrarival (Ferris Bueller's Day Off) feltámasztása lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)